Smartfony
Do koszyka
darmowa dostawa Darmowa dostawa od 199 zł.
Darmowa dostawa obowiązuje dla zamówień powyżej 199 zł, sprzedawanych i wysyłanych bezpośrednio przez morele.net.
Darmowa dostawa nie obejmuje Kuriera 24h, płatności przy odbiorze oraz wysyłki za granicę.

Smartfon Huawei P Smart 2021 128GB Czarny

ID produktu: 5943914
Zobacz produkty podobne
(6)
Zapytaj społeczności 0 pytań
Wariant:
  • Crush green
  • Midnight black
Opis
Specyfikacja
Opinie (6)
Pytania i odpowiedzi
Gwarancje i usługi
Raty
Leasing
Rabat zostanie naliczony po dodaniu do koszyka produktu Smartfon Huawei P Smart 2021 128GB Czarny

Opis produktu

HUAWEI P smart 2021

HUAWEI P smart 2021 to smartfon dostosowany do potrzeb wymagającej generacji Z. Został zaprojektowany z myślą o osobach, które cenią sobie najwyższą jakość w rozsądnej cenie. Dlatego też jest on wyposażony w poczwórny aparat AI o rozdzielczości 48 Mpix i obiektyw ultraszerokokątny, a także duży ekran Full HD+ 6,67”. Pojemna bateria 5000 mAh zapewnia komfort długotrwałego użytkowania, a superszybkie ładowanie 22,5 W pozwala na sprawne przywrócenie smartfona do działania na najwyższych obrotach. Duża pamięć 128 GB natomiast sprawia, iż HUAWEI P smart 2021 może się stać miejscem przechowywania niezliczonych, cennych wspomnień. 

Rób wyjątkowe zdjęcia poczwórnym aparatem 48 Mpix

HUAWEI P smart 2021 wyposażony jest w poczwórny aparat składający się z: aparatu głównego 48 Mpix, ultraszerokokątnego o rozdzielczości 8 Mpix, 2 Mpix aparatu głębi ostrości oraz 2 Mpix obiektywu makro.  Aparat główny pozwala na wykonywanie niezwykle wyraźnych zdjęć zarówno w dzień jak i w nocy. Obiektyw ultraszerokokątny 120 ° umożliwia ujęcie jeszcze szerszego kadru na fotografii - od naturalnych krajobrazów, gór, pól czy morza, aż po zdjęcia panoramiczne. HUAWEI P smart 2021 posiada również tryb nocny ze stabilizacją obrazu wspieraną sztuczną inteligencją (AIS). Za pomocą czujnika wysokiej rozdzielczości, a także algorytmów AI, które służą do redukcji szumów na wielu klatkach, tryb nocny AIS może skutecznie stabilizować obraz, a także zwiększać jasność, wyostrzać szczegóły i poprawiać zakres dynamiczny zdjęć, wykonanych w warunkach słabego oświetlenia.  

Bateria, która pozwoli Ci na wiele

Wytrzymała bateria to cecha, na którą szczególnie zwracamy uwagę przy wyborze smartfona. Ta, o pojemności 5000 mAh, w którą wyposażony jest smartfon HUAWEI P smart 2021 pozwala na: 38 godzin rozmów, 23 godziny oglądania video oraz 12 godzin przeglądania Internetu. Dodatkowo, HUAWEI P smart 2021 obsługuje funkcję superszybkiego ładowania 22,5 W - 10 minut ładowania pozwala na korzystanie z urządzenia do 2h. Smartfon wspiera również inteligentne oszczędzanie energii oraz tryb ultraoszczędny.

Zobacz więcej na dużym ekranie

Mocną stroną smartfona HUAWEI P smart 2021 jest przestrzenny ekran Full HD+ o przekątnej 6,67” oraz 90,3% stosunku ekranu do całości urządzenia. Przejrzysty ekran i szeroka gama kolorów dostarczają niesamowitych doświadczeń użytkowych i podkreślają detale. Wyświetlacz posiada certyfikat TÜV Rheinland i zapewnia ochronę wzroku filtrując światło. 

Podkreśl swój styl

HUAWEI P smart 2021 to nie tylko doskonałe urządzenie w rozsądnej cenie, ale także praktyczny i stylowy smartfon. Został on zaprojektowany w oparciu o inspirowane naturą odcienie kolorów: różowe złoto, zielony i czarny, które sprawiają, że może on uchodzić za modne akcesorium. 

Ciesz się dźwiękiem 3D z Histen 6.1

HUAWEI P smart 2021 jest doskonałym wyborem dla melomanów. Dzięki nowo opracowanej technologii audio Histen 6.1, użytkownik może cieszyć się wysoką jakością dźwięku przestrzennego, która jest bardziej naturalna, czysta i spójna. Smartfon ma również wbudowany algorytm regulacji głośności. To skutecznie rozwiązuje problem niepokojących zmian głośności, gdy użytkownik przełącza się między źródłami dźwięku. 

Uwydatnij swoje naturalne piękno

HUAWEI P smart 2021 jest wyposażony w przedni aparat o rozdzielczości 8 Mpix, który umożliwia łatwe robienie idealnych zdjęć nawet w słabym oświetleniu. Aparat do selfie obsługuje funkcję piękna AI, która podkreśla naturalną urodę w zależności od wieku i płci fotografowanej osoby. Oferuje również poprawę wyglądu skóry, cery, konturowania, modelowania twarzy i usuwa cienie. Ta funkcja pozwala cieszyć się idealną cerą, zachowując przy tym autentyczne cechy. Podczas robienia zdjęć za pomocą przedniego aparatu, przy słabym oświetleniu, funkcja Circular Flash zostanie automatycznie włączona, zapewniając lepsze oświetlenie do selfie. Wbudowany czytnik linii papilarnych umożliwia błyskawiczne włączenie lub odblokowanie telefonu. HUAWEI P smart 2021 jest wyposażony w 4 GB pamięci RAM oraz 128 GB pamięci ROM z możliwością rozszerzenia do 512 GB za pomocą karty SD.

Specyfikacja techniczna

Produkt
Producent
Kod producenta
40-45-6778
EAN
6941487205561
Informacje podstawowe
Kolor
Czarny
Wodoodporny/pyłoodporny
Nie
Dystrybucja
EU
Techniczne
System operacyjny
Procesor
Huawei Kirin 710A
Pamięć RAM
Obsługa kart pamięci
Maksymalna pojemność karty
do 512 GB
Standard SIM
Dual SIM
Single SIM
Złącza/łączność
Modem
WiFi
Bluetooth v5.1 LE
Nie
miniJack 3.5mm
Wyświetlacz
Rodzaj wyświetlacza
Przekątna ekranu
Rozdzielczość
Aparat
Aparat główny
48 + 8 + 2 + 2 MPix
Aparat przedni
18 MPix
Funkcje
Bateria
Pojemność [mAh]
Fizyczne
Wysokość [mm]
165.2
Szerokość [mm]
76.8
Głębokość [mm]
9.26
Waga [g]
163

Opinie

(6)
(6)
5/5
(6)
100% osób poleca
ten produkt
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Jak komuś nie przeszkadza brak googla, to najlepszy telefon w swojej cenie. Aparat sztos.
Posiadam ten produkt 0
Polecam telefon, niezła bateria, procesor, wygląd. Jeden z lepszych telefonów budżetowych.
Posiadam ten produkt 1-3 tygodnie
Bardzo szybki telefon. Czytnik linii papilarnych działa bez zarzutu. Aparat robi bardzo ładne zdjęcia. Polecam.
Posiadam ten produkt Od kilku dni

Bardzo szybki telefon. Czytnik linii papilarnych działa bez zarzutu. Aparat robi bardzo ładne zdjęcia. Polecam.
Posiadam ten produkt 1-3 tygodnie
Świetny telefon. Kupiłam dla dzieci, ze względu na atrakcyjną cenę – do tej pory żadne z nich nie narzeka. pomimo brak usług google
Posiadam ten produkt Od kilku dni
Super smartfon! Duży wyświetlacz i pojemna bateria oraz mega wydajny procesor robią z tego urządzenia prawdziwy multimedialny kombajn. Polecam serdecznie!
Posiadam ten produkt 1-3 tygodnie

Pytania i odpowiedzi

(0)
Zastanawiasz się, czy produkt spełni Twoje oczekiwania?

Gwarancje i usługi

Warunki gwarancji
Długość
24 miesiące
Typ gwarancji
Producenta
Informacje o gwarancji producenta
Usługi
szczegóły
szczegóły
szczegóły
Gwarancje
szczegóły
szczegóły
szczegóły
szczegóły

Raty

Leasing

Opis produktu
Specyfikacja techniczna
Opinie
(6)
Pytania i odpowiedzi
(0)
Inspiracje
(0)
Outlet
(0)

Market

Zobacz również: Silicon Power MicroSDHC 16 GB Class 10 (SP016GBSTH010V10SP), Tefal ZE581B38, Deante Zlewozmywak 2-komorowy Piva bez ociekacza 44 x 78cm grafitowy (ZQI 2203), InLine F Wtyk męski na Coax Kabel - Kabel osłony 8.2mm (69910B), Leitz 180° dźwigniowy A4 80mm niebieski (1010-50-35), Parker Pióro wieczne Urban Core Muted Black CT, Stalówka M (1931600), Ringke Ringke DECO - nr 42 - ozdobna wkładka do pokrowca Ringke Fusion Samsung Galaxy S8 Plus G955, SBS Mobile SBS 2X USB 3.1A 100-250V CZARNA + KABEL USB-C (TEKITTRC2U2AFASTK), Cellular Line CELLULAR LINE Crab Uchwyt samochodowy uniwersalny, Delock DELOCK Verlängerungskabel P4 4Pin -> p4 4Pin St/Bu 50cm, Deepcool RF 120W (DP-FLED-RF120-WH), CreativeHome AG381 ORGANIZER KABLI KLIPSY SAMOPRZYLEPNE 6 SZT uniwersalny, Apli Pianka czyszcząca 400ml (AP11300), Signal FOTEL OBROTOWY Q-150 BRĄZ, Dell XPS 15 9500 (9500-5752), Stygian Stygian alt. toner pre HP LJ CE400X black (11.000), Tulup szklana 80 cmx2szt., ForCell Kabura Fancy Book do Xiaomi Redmi Note 9S 9Pro Czarna, Dr. Memory PENDRIVE CHARMANDER Pokemon GO USB FlashDrive 16GB uniwersalny